15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Insektmiddel “BI -58” nytt – bruksanvisning for hvert enkelt tilfelle

bi-58 nye bruksanvisninger

Kampen mot skadelige insekter tømmer ikke bare gartnere, men også plantene selv. For å forenkle bondens harde arbeid vil det nye insektmiddelet “BI-58” hjelpe, bruksanvisningen inneholder noen funksjoner. Den viser doser for en rekke avlinger, og viser skadedyrgrupper. I tillegg forklarer den hvordan plantevernmidlet skal fortynnes, hva er holdbarheten og hvordan sprøyte planten med arbeidsløsningen..

Dette middelet tilhører kategorien organofosforforbindelser, siden den aktive ingrediensen i den er dimetoat. Når den er på overflaten eller i tarmen til insekter, lammer den levende vev. I avlingens grønne masse forblir kjemiske bindinger i 3 uker, og beskytter den dermed mot skadedyr.

“BI-58 new” er relevant for “gamle” skadedyr

bi-58 ny i stor pakke

Det universelle stoffet har både systemiske og kontaktvirkninger på leddyr. Under behandlingen absorberer planten giftige komponenter. Deretter fordeles de umiddelbart over alle fibre, celler. Etter det blir kulturen i 21 dager til et dødelig objekt for levende organismer. Det er bare nødvendig for flått, insekter eller bladlus for å smake på grønnsaksjuicen, for innen 24 timer vil de slutte å eksistere.

insekter vil dø innen 24 timer

En lignende effekt observeres når den nye generasjonen insektmiddel “Bi-58” kommer i kontakt med insekts ytterdeksel. Kontakt med agenten på overflaten fører til lammelse av luftveiene, så vel som nervesystemet..

Gitt disse egenskapene til stoffet, brukes det til å bekjempe 3 grupper kjente skadedyr:

 1. Suger. Skede, bladlus, edderkoppmidd, insekter og løvhopper.
 2. Gnager. Disse inkluderer bjørner, kornfluer, sommerfugler, insekter, larver, thrips og fruktmøl..
 3. Larver av alle de listede lemmer.

trenger bi-58 behandling

Et trekk ved BI-58-preparatet (bruksanvisning er gitt nedenfor) er at de aktive komponentene i kjemikaliet trenger inn selv i de voksende delene av kulturen. Så unge skudd, dannede eggstokker, blomsterstand og røtter inneholder allerede en tilstrekkelig mengde giftig blanding. Av denne grunn, etter behandling av stedet, er kontakt med planter bare tillatt i 4 dager, og for innendørs eller drivhusprøver – etter 2 dager.

Insektmidlet er perfekt kombinert med ulike typer gjødsel, så vel som soppdrepende midler. Imidlertid er kjemikaliet modifisert i et alkalisk miljø. Samtidig beholder den alle egenskapene ved lave (-5˚C) eller høye temperaturer. Likevel, når merket stiger til 50-55˚С, begynner stoffet å smelte.

“BI -58 New” – bruksanvisning, med tanke på alle farene

instruksjoner for bruk

Til tross for et så stort spekter av plantevernmidler, er det svært skadelig og farlig for mennesker, bier, fisk og varmblodige dyr. Derfor er det forbudt å sprøyte blomstrende plantinger, ellers kan de ødelegge bigården. I tillegg anbefales det at den siste dyrking av landet utføres 30 dager før høstingen starter. I dette tilfellet er det verdt å unngå inntrengning av kjemikaliet i vannforekomster eller andre vannkilder..

I lukkede rom planlegges beising av planter ikke mer enn 2 ganger i året: våren eller slutten av sommeren. Sørg for å ventilere rommet etter prosedyren..

behandling av stueplanter

Mange gartnere er interessert i når de skal spraye plantene sine med BI-58 insektmiddel. I henhold til instruksjonene gjøres dette i vekstsesongen, så vel som ved en temperatur på + 20-28˚С. Under slike forhold når effekten av aktive stoffer maksimalverdi..

Doseringen av arbeidsløsningen for hver kultur er som følger:

 1. Drue. Et plantevernmiddel trenger 1,2-2,8 liter per 1 hektar beplantning eller 10 liter per 30 m². Ventetid – måned.
 2. Poteter – 2 l / ha, opptil 20 dager.
 3. Grønnsaksavlinger – 500-900 ml / ha.
 4. Pære og eple – 2-5 liter løsning per tre. Behandlingen utføres før eller etter blomstring. Handlingen observeres innen 40 dager, som angitt i bruksanvisningen “BI-58 new”.
 5. Bringebær, rips og stikkelsbær. Det er opptil 1,2 liter løsning per hundre kvadratmeter.
 6. Sukkerroer – 0,5-1 l / ha per måned.
 7. Vinterhvete, havre, rug og andre frokostblandinger – 1-1,5 l / ha med en effekt på opptil 30 dager.
 8. Pryd- / innendørs planter og busker – 1 l / m².

behandling av druer med BI-58 ny

Med unntak av eple- og pæretrær, anbefales sprøyting i vekstsesongen. Maksimalt antall behandlinger er 2 ganger per sesong. Intervallet mellom dem er ventetiden som er angitt på pakken. For forskjellige kulturer varer det 20, 30 eller 40 dager..

Ikke glem forholdsregler. Briller, hansker, maske og tette klær / kjole må brukes. Etter etsning må du vaske hendene (albuene) og ansiktet med såpe.

Hvordan fortynne stoffet “BI-58 new”

bi-58 ampuller

Forberedelse av løsningen avhenger i stor grad av graden av infeksjon av plantingen, “appetitten” av skadedyr og typen kultur. Vanligvis angir produsenter på emballasjen hvordan de skal avle “BI-58 new”. I utgangspunktet vil 10 ml (2 ampuller) kjemikalie være nødvendig for 10 liter væske, i sjeldne tilfeller for 20 liter. For å bekjempe bjørnen anbefaler agronomer å påføre insektmiddelet direkte på jorda.

Når du planter knoller, frøplanter eller frø, må du forberede agnet:

 • stek kaken, korn, søppel eller blandet fôr (opptil 6 kg);
 • 10 ml av stoffet blandes med aromatisk mat;
 • la trekke i 2-3 timer;
 • under planting er de innebygd i jorden til en dybde på 3 cm.

slåss med en bjørn

For å forberede løsningen trenger du mykt vann. Tilsetninger av leire eller andre bergarter fører til modifikasjon av konsentratet. Videre anbefaler eksperter å varme opp væsken til 20 ° C..

Det skal bemerkes at den “BI-58 nye” holdbarheten ikke er mer enn 2 år. Oppbevar beholderen med stoffet på et tørt og kjølig nok sted. Det er bemerkelsesverdig, men 1 liter av denne væsken inneholder 400 ml av et giftig stoff. Av denne grunn er emulsjonen hermetisk forseglet og pakket i en pose eller eske. Hold henne borte fra barn, mat og ild.

regler for lagring av legemidler

Etter å ha undersøkt instruksjonene for bruk av den nye generasjonen BI-58, kan man se at det er et veldig giftig insektmiddel. Forbruket av produktet avhenger av graden av planteinfeksjon. Giftig kjemikalie (2 ampuller, 5 ml hver) fortynnes i 10 liter mykt og lett oppvarmet vann. En sprayflaske brukes til sprøyting. Gjenbehandling er planlagt om 30-40 dager. Ved å bruke dette insektmidlet til å behandle insekt skadedyr, vil bonden forenkle omsorgen og beskytte avlingene..

Hagebehandling med BI -58 – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo