15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Instruksjoner for bruk av Borey insektmiddelpreparat

insektmiddel boreas mot skadedyr Instruksjoner for bruk av insektmiddel Borey definerer dette stoffet som et suspensjonskonsentrat designet for å bekjempe det største utvalget av skadedyr. Produktets høye effektivitet skyldes den enkle sammensetningen, som inkluderer to potente komponenter – imidakloprid og lambda -cyhalotrin.

Tildeling av midler

Boreas insektmiddel brukes på sommerhuset Dette stoffet ser ut til å være et unikt verktøy for skadedyrbekjempelse av de viktigste jordbruksavlingene, noe som gjør det ekstremt populært blant både vanlige gartnere og agronomer. I henhold til instruksjonene for bruk av Borei insektmiddel, er virkningens varighet, så vel som stoffets motstand mot sollys, et ideelt valg for skadedyrbekjempelse av følgende plantesorter:

 • voldtekt;
 • gulrot;
 • bete;
 • frokostblandinger;
 • kål;
 • potet;
 • løk;
 • epletrær;
 • drue.

Blant annet kan borealis insektmiddel brukes til å behandle beite og andre områder der det er nødvendig å ødelegge insekter som er farlige for planter, for eksempel gresshopper, gnagende og sugende skadedyr..

Fordeler med verktøyet

Med tanke på dette stoffet og dets bruk, er det tilrådelig å merke seg at det er giftig for fisk og fordelaktige insekter, og også skader miljøet..

I forbindelse med denne omstendigheten var verktøyet forbudt for bruk i sommerhytter og fant anvendelse i yrkesfeltet..

Fordelene med Borey inkluderer:

 1. To hovedkomponenter med forskjellige typer skadedyrspåvirkning.
 2. Rask og langvarig effekt fra påføring.
 3. Er i stand til å ødelegge hemmelig levende insekter.
 4. Demonstrerer resultater selv mot skadedyr som er motstandsdyktige mot andre insektmidler.
 5. Mister ikke egenskaper når det utsettes for sollys og høye temperaturer.

Fra instruksjonene som fulgte med stoffet, kan du finne ut at det selges i en-liters flasker, og forbruksraten for borealis insektmiddel er opptil 200 ml per 1 liter vann.

Påføring av stoffet

feltbehandling med insektmiddelboreasGitt den store faren for produktet for mange arter av gunstige insekter, inkludert bier, må det tas forholdsregler. Intervallet mellom behandlingene bør ikke være mindre enn en måned. I henhold til instruksjonene for bruk av Borey Neo utgjør ikke insektmidlet noen fare for mennesker, men det er forbudt å behandle avlinger i en vind sterkere enn 2 m / s. I tillegg, hvis det er en rekke birøkter, må de varsles 5 dager før behandling..

Den brukte beholderen fra stoffet må kastes på spesielt angitte steder. Tilberedningen av løsningen er forskjellig for forskjellige typer behandlede planter, men forskjellene ligger i proporsjonene. Algoritmen er identisk i alle tilfeller:

 • fyll spraytanken opp til halvparten med vann;
 • tilsett produktet i samsvar med proporsjonene angitt på pakken;
 • under omrøring av løsningen, bring volumet av løsningen til den nødvendige, gradvis tilsett vann.

Insektmiddel Borey Neo bør derfor tilberedes umiddelbart før bruk, siden lagring av den ferdige løsningen er upraktisk. Agenten viser størst effektivitet ved bearbeiding av anlegg i vekstsesongen, når antall skadedyr overstiger terskelen for tillatte verdier.

Forbrukstabell

hvete trenger behandlingMed tanke på de mulige negative konsekvensene av bruk av stoffet, er det nødvendig å følge doseringen som er angitt av produsenten strengt når du forbereder løsningen til behandling. I henhold til instruksjonene for bruk av borea insektmiddel, anbefales det å følge følgende omtrentlige proporsjoner:

Anlegg Forbruk, l / ha
Hvete, raps, bygg, poteter, tomat 0,08-0,1
Rødbeter, kål 0,1-0,12
Gulrøtter, løk 0,12-0,2
Epletre, druer 0,3

Videoer for insektmiddel

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo