15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan Chunky Plant Growth Regulator fungerer

plantevekstregulator Chunky

Blant de mange legemidlene, plantevekstregulatoren Chunky, er bruksanvisningen, som er ganske enkel, etterspurt. Ved hjelp av et slikt verktøy er det enkelt å oppnå en høst av høy kvalitet. Verktøyet øker immuniteten til dyrkede avlinger, styrker rotsystemet, gjør plantene motstandsdyktige mot forskjellige påkjenninger.

Hva er vekstregulatorer

forbedre planteveksten

For planter er en vekstregulator som kosttilskudd for mennesker. De er egnet for en rekke kulturer. Slike blandinger brukes ikke bare til grønnsaksavlinger, men også til innendørs blomster..

Sikkerhetsregler må overholdes før du bruker retardanter. Selv en liten mengde væske som kan forårsake hudirritasjon eller brannskader.

De mest populære typer vekstregulatorer:

 • Alfastim;
 • Artafite;
 • Promalin.

Vekstregulatoren Krepen er ikke mindre populær. Effekten på planter ligner den på Chunky. Legemidlet er forskjellig i sammensetning og bruksanvisning.

Formålet med plantevekstregulatoren Chunky

resultatet av bruk av stoffet Chunky

Plant Stimulator Chunky kan brukes til å dyrke hageavlinger, prydplanter, blomster.

Sammensetningen vil bidra til å eliminere slike problemer:

 • dårlig roting av stiklinger og frøplanter;
 • reduksjon i plantens forsvar;
 • tap av dekorativitet, svak blomstring;
 • eggstokkavfall, redusert produktivitet, spesielt av vegetabilske avlinger;
 • overdreven strekking av grønnsaksplanter når de plantes tidlig, dens dårlige overlevelsesrate.

Preparatet Chunky er uunnværlig for frøplanter. Det har en positiv effekt på unge planter, forbedrer deres egenskaper og utseende, noe som merkes gjennom hele vekstsesongen..

Fordeler med å bruke verktøyet

plante etter påføring av plantevekstregulator

Denne vekstregulatorens innflytelse på kulturen er kortvarig. En solid en vil bare være fordelaktig hvis den bringes inn på riktig tidspunkt i vekstsesongen og passer godt på plantene: gi den de nødvendige næringsstoffene, vanne den i tide og beskytt den mot skadedyr og sykdommer. Først da vil den gi maksimal effekt for innendørs planter, hagebruk og hagebruk i form av rikelig blomstring og frukting..

De viktigste fordelene med å bruke en vekstregulator:

 1. Øker plantemotstanden mot sykdom, tørke, frost.
 2. Blomstring skjer tidligere med 1-2 uker.
 3. Forbedring av plantens prydegenskaper, mer uttalt løvpigmentering, langvarig og rikelig blomstring.
 4. Utbytteøkning, reduksjon i frukttap med 20-30%.
 5. Innendørs planter strekker seg ikke over vintermånedene og blir ikke falmet.

Legemidlet Chunky er helt trygt for mennesker, siden det ikke har noen kumulativ effekt. Verktøyet er registrert i legemiddelregisteret, det er godkjent for bruk, har en fareklasse 3.

Men, til tross for alle fordelene, har Chunky, som andre vekststimulerende midler, en ulempe. Virkningen er sterkt avhengig av klimatiske forhold, jord, arter og plantesorter som behandles.

Plantevekstregulator Chunky: bruksanvisning

behandling av planter med en vekstregulator

Frøplantepreparat Chunky er en plantevekstregulator med høy effektivitet. Den viktigste aktive forbindelsen er et vannløselig konsentrat av klormekvatklorid. Det er ingen analoger av denne komponenten i naturen..

På grunn av sammensetningen brukes alle næringsstoffene som anlegget og solenergi mottar, ikke bare for å bygge opp grønn masse, men for å danne blomster, for å øke produktiviteten og høy smak av frukt..

Growth Regulator Chunky er et universelt middel, siden det brukes til et stort utvalg av planter: både grønnsaker, fruktavlinger og ganske enkelt dekorative eller blomstrende prøver. Før bruk må den fortynnes i vann. Ta først to tredjedeler av det nødvendige volumet, og tilsett deretter resten og rør.

Alle retardanter blandes med vann før bruk. Men en slik løsning kan ikke lagres, den mister aktiviteten..

Chunky er vanligvis tilgjengelig i 1,5 ml ampuller. De kan behandle avlinger ved vanning eller sprøyting. Avhengig av plantetype bestemmes forbruket av løsningen, dens konsentrasjon og hyppighet av behandlinger, samt implementeringsperioden. Planter sprøytes i tørt, rolig vær om morgenen eller sent på kvelden, når solen ikke er så varm. Tillatte temperaturer er fra +15 til + 250C. Etter prosessering blir kulturen ikke vannet i 3-4 dager.

Dosering av stoffet for forskjellige planter

Påføringsmetode og omtrentlig dosering:

 1. Innendørs blomster behandles en gang når de danner knopper. Ampullen til legemidlet åpnes, innholdet fortynnes i 200 ml vann. Dosen per blomsterpotte er 50 ml.
 2. Prydbusker sprayes to ganger. Den første behandlingen utføres når knoppene legges før pigmenteringen, den andre etter 6-8 dager. 1,5 ml av produktet tilsettes 1 liter vann. Avhengig av buskens størrelse er forbruket for hver prøve fra 50 til 200 ml..
 3. Frøplanter av slike avlinger som auberginer, paprika, tomater sprøytes tre ganger: så snart 3-4 blader dukker opp og to ganger med avbrudd på 5-8 dager. For 1,5 vann er det 1 ampull oppløsning. Bruk opptil 300 ml av den tilberedte blandingen per 10 kvadratmeter.
 4. Frøplanter av hvitkål behandles 2 ganger: når det danner 2-3 sanne blader, deretter etter 7 dager. For å gjøre dette, rør 1,5 ml av produktet i 0,5 liter vann. For hver 10 m2 forbrukes omtrent 300 ml væske.

Stocky er en vekstregulator som aktiverer fytohormoner og mobiliserer plantevern. For å få ønsket effekt, bør du følge instruksjonene og doseringen av produktet strengt, utføre det nødvendige antallet behandlinger. Å redusere frekvensen eller redusere doseringen, akkurat som å overskride dem, vil ikke føre til noe bra.

Hvor og hvordan du bruker vekstregulatorer – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo