15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mega effektiv “Etamon”: instruksjoner for bruk av mirakelstoffet

etamon bruksanvisning Den fulle veksten av rotsystemet avhenger i stor grad av jordens kvalitet, såvel som såmaterialet. Det er umulig å skape ideelle forhold for grønnsaksavlinger, så gartnere bruker Etamon, bruksanvisningen er gitt nedenfor. Preparatet inneholder kjemiske elementer som stimulerer utvikling og vekst av jordstengler.

Ofte brukes kjemikaliet i dyrking:

 • sukkerroer;
 • paprika;
 • agurker;
 • tomater;
 • aubergine.

etamon vr emballasje Denne formuleringen er egnet for bruk i åpen mark, beskyttet jord, så vel som i drivhus. Bønder bemerker at etter innføringen av en vekststimulator øker avlingene flere ganger. Produsenter frigjør stoffet i form av 5 ml ampuller, samt 0,5 liters beholdere..rask plantevekst

Handlingsprinsipper for stoffet “Etamon”

vekstregulator etamonRooting er en viktig prosess i utviklingen av enhver plante. På grunn av det utilstrekkelige antallet jordmikroorganismer bremser det betydelig. Mange kulturer synes dessuten det er vanskelig å slå rot på et nytt sted. Dette gjelder spesielt for innendørs planter. Også frøplanter av frukt og bær (jordbær, bringebær) tolererer smertefullt transplantasjonsprosedyren. I dette tilfellet anbefales bønder å bruke en svært effektiv stimulant av rotsystemet “Etamon”.

De noterer flere unike evner til denne vekstfremmeren:

 • å øke spiringen av frømateriale;
 • våkne sovende sideskudd (brukes i kombinasjon med bladdressing når du dyrker agurker);
 • kontrollere proporsjonaliteten til bakken og underjordiske deler av anlegget;
 • å øke immuniteten til frøplanter under ugunstige forhold (temperaturfall, forgiftning med plantevernmidler).

Legemidlet beholder sine egenskaper selv under unormale klimatiske forhold. Dessuten mister den ikke aktiviteten i både sure og alkaliske typer jord..

rotdannelse på håndtaketAlt dette oppnås takket være den kjemiske forbindelsen – dimetylammoniumfosfat. På mobilnivå mottar planter forskjellige former for fosfor, i tillegg til nitrogen, som lett absorberes av organeller. I tillegg skaper dette stoffet et egnet “mikroklima” for jordmikroorganismer i jorda..

“Etamon” – bruksanvisning eller viktigheten av nøyaktige beregninger

rotvekststimulatorDet er viktig å ta forholdsregler mens du arbeider med dette stoffet. Vernehansker, maske og vernebriller må brukes. Det anbefales å bruke den tilberedte løsningen innen 24 timer, men ikke mer.

For å forberede det trenger du:

 • fyll sprøytetanken med vann 1/3;
 • tilsett den nødvendige mengden 5% konsentrat (ved beregning av 1 ml / l);
 • rør grundig for å oppløse stoffet;
 • legg til manglende volum.

etter bruk av etamonForbruket av arbeidsemulsjonen per 1 hektar areal er ifølge noen anslag 400-600 liter. I andre tilfeller angir produsenter hastigheten – 1 ml av stoffet (eller 1 liter vandig løsning) per 10 m². Denne påføringsmetoden for “Etamon” er egnet for avlinger plantet i det åpne feltet..

Sprøyting av plantinger anbefales i 3 tilfeller:

 • etter avstigning i hagen;
 • i fasen med masseblomstring av avlinger;
 • den 7. eller 10. dagen etter den første behandlingen.

Vekststimulator “Etamon” er kompatibel med andre legemidler. Det hemmer ikke effekten av mineralsk og organisk gjødsel, og samhandler også perfekt med beskyttende kjemikalier.

frø spirer rasktNoen gartnere vil være interessert i å vite at denne sammensetningen brukes til hydroponikk. Det tilsettes en spesiell mikser på det nest siste vanningsstadiet. For 100 liter væske må du bare tilsette 1 ml konsentrat med et forbruk på 50 ml essens per 1 ha.

Påføringshastigheten for stoffet “Etamon” i hvert tilfelle

instruksjoner for bruk av ethamonFrø eller knoller blir gjennomvåt like før planting. 0,1 ml av den konsentrerte substansen tilsettes 1 liter væske. Frømateriale forblir i arbeidsløsningen i 3-5 timer. Instruksjonene for bruk av “Etamon” inneholder noen tips for bruk av dette verktøyet. En vandig emulsjon fremstilles i henhold til samme oppskrift: 1 ml av en vekstaktivator fortynnes i 10 liter væske.

For enkeltanlegg er forbruksraten for den tilberedte suspensjonen annerledes:

 1. Grønnsaksavlinger. For å spraye 10 m² plante agurker, paprika, kål eller tomater trenger du 1 liter løsning.
 2. Frukttrær. Påføres epler, pærer og aprikoser. 2-3 liter emulsjon forbrukes for hver frøplante.
 3. Busker. En busk med rips, bringebær eller stikkelsbær behandles med 1-2 liter vann.
 4. Dekorative innendørs prøver eller bartrær. Behandlingen av blomsterpotter utføres med beregning av 1 liter løsning per 10 m².

bruker ethamon til innendørs planterI noen tilfeller brukes det til bladmating. For sprøyting på 1 hektar areal vil det være nødvendig med 40-50 ml konsentrat. Den foreslåtte mengden av stoffet fortynnes i 100 liter vann. I tillegg vil denne vekstfremmeren lage en god mengde urea (0,1%).

Dosene som er gitt er relevante for planter som vokser under filmer eller i drivhus..

Ved å undersøke instruksjonene for bruk av “Etamon” i detalj, kan det bemerkes at dette er et veldig sterkt stoff. I denne forbindelse er det verdt å nøye nærme seg bruken..

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo