15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Instruksjoner for bruk av insektmiddel Engio

insektmiddel angio Engio er et insektmiddel som på grunn av kontakt og systemiske egenskaper er godt brukt i jordbruk, frukthager og grønnsakshager for å ødelegge forskjellige skadedyr som infiserer en rekke avlinger. Videre kan sprøyting utføres manuelt eller ved hjelp av et fly..

Beskrivelse av stoffet Engio

stor pakke med enzhio Engio er et insektmiddel av nikotinoidgruppen, pyretroider. Den viktigste aktive ingrediensen er tiametoksam (konsentrasjon 141 g / liter) og lambda-cyhalotrin (innholdet er 106 g / liter). Legemidlet er tilgjengelig i form av en høyt konsentrert suspensjon og pakket i doser på 3,6 ml, samt flasker på 0,1 l og bokser på 5 l.

Les også artikkelen: instruksjoner for bruk av Aktara!

Virkningsmekanismen

insektmiddel angio for skadedyrbekjempelseDe aktive ingrediensene i Enzhio insektmiddel er helt forskjellige fra hverandre og påvirker skadedyr på forskjellige måter.

Tiametoksam har en systemisk effekt. Dens rolle er å beskytte plantene så mye som mulig. Og han takler denne oppgaven perfekt: effektiviteten av stoffet varer i minst 20 dager fra sprøytingstidspunktet.

Lambda-cyhalothrin har en kontaktvirkning og fører til øyeblikkelig død etter kontakt med et skadedyr. Videre elimineres ikke bare voksne, men også larver. Stoffets høye effektivitet sikres ved at det raskt trenger inn i insektets kropp gjennom neglebåndet.

Legemidlet er også bra fordi det har bivirkninger. Så når du sprayer, strømmer dråper ned i bakken og absorberes av røttene. Takket være dette er rotsystemet godt beskyttet mot skadedyr i jorda..

Fordeler

Blant de positive egenskapene til Enzhio insektmiddel er:

 1. Handlekraft.
 2. Begge de aktive ingrediensene forbedrer hverandres handling.
 3. Trygt for mennesker.
 4. Ingen vanedannende.
 5. Kan brukes selv ved høye temperaturer.
 6. Mulighet for påføring av insektmidlet Enzhio på et bredt spekter av skadedyr.
 7. Resultatet varer lenge.
 8. Trygt for miljøet.
 9. Evnen til å utføre et minimum antall behandlinger.
 10. Planter er beskyttet både internt og eksternt.
 11. Brukervennlighet.

ulemper

Blant de negative aspektene er det mulighet for forringelse av kvaliteten på plantebehandling ved sterk vind, varme, dugg, nedbør..

Insecticide Engio: bruksanvisning

forbruk i tabellenFor å tilberede en arbeidsløsning, fortynn innholdet i en 3,6 ml pose i en liten mengde vann, bland godt ved å slå på en rører og fyll på volumet til 10 liter. Mengden som mottas er ganske nok til å behandle et område på 2 ar. Men når du jobber, bør du ta hensyn til hva slags kultur du behandler og følge de nødvendige standardene..

Arbeidet bør utføres i rolig, vindstille vær, slik at det ikke er fuktighet på løvet, observerer og ikke lar stoffet komme inn i nabokulturer.

Kompatibilitet og toksisitet

regler for arbeid med insektmidlerInsektmiddel Engio kan brukes med andre formuleringer for effektivt å bekjempe skadedyr. Men før arbeidet er det lurt å først utføre en kompatibilitetstest.

Når det gjelder toksisitet, er det moderat farlig for mennesker, helt trygt for bier og meitemark, og er ikke fytotoksisk. Imidlertid bør det ikke sprøytes nær vannmasser fordi det er farlig for vannlevende..

Med forbehold om alle regler for forberedelse av løsningen, streng bruk av normene, vil stoffet redde avlingen fra skadedyr og beskytte den i lang tid.

Insektmiddel Angio i skadedyrsbekjempelse – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo