15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Instruksjoner for bruk av insektmiddel Operkot Akro

insektmiddel operkot acro Kampen mot insekt skadedyr er det stoffet, som kalles Operkot Akro, kan gjøre. Operkot Akro er et insektmiddel, der instruksjonen sier at stoffet, takket være en spesiell mekanisme, påvirker nervesystemet av skadedyr. Verktøyet har vist seg godt i praksis. Den kombinerer perfekt høy aktivitet mot insekter, samt fullstendig sikkerhet for menneskekroppen og dyrene..

Prinsipper for narkotikahandling

liten pakke insektmiddel operkot acro Insektmiddel Operkot Akro har bare to hovedkomponenter. Disse ingrediensene har helt forskjellige effekter. Denne kombinasjonen lar deg ha en skadelig effekt på tarmreseptorene til parasittene. Virkningsmekanismen til midlet er som følger: et giftig produkt kommer inn i parasittkroppen og lammes med tarmkanalen ved gjentatt forbruk. Som et resultat kan insektet ikke spise og dør. Ved direkte treff på stoffet oppstår lammelse av insektets nervesystem og som et resultat øyeblikkelig død.

Insektmiddel gir plantebeskyttelse i en periode på 14 dager til 3 uker.

applikasjon

felt behandlet med insektmiddel operkot acroMedisinen vi tilbyr kan brukes aktivt når du sår vinteravlinger, alfalfa, raps, samt belgfrukter. Likevel er det bevis på at insektmidlet Operkot Akro har vist seg godt i beskyttelsen av vegetabilske avlinger. Gartnere bruker også produktet for å beskytte frukthagene sine. Produktet er veldig effektivt mot sugende og bladetende parasitter. Faktisk er det et universelt middel for å beskytte plantene dine. Produktet brukes i mange landbruksnæringer. Legemidlet har vist seg på den positive siden, så du kan bruke Operkot Akro insektmiddel i landbruket i henhold til instruksjonene for gode formål.

Produktfordeler

For at Operkot insektmiddel skal bli verdsatt av deg, sjekk ut de viktigste fordelene med dette stoffet. Her er hovedtrekkene:

  • terskelen for skadevirkningen er minimal;
  • systemkontakt universell applikasjon;
  • stoffet er ufarlig for plantene dine, men dødelig for skadedyret;
  • produktet gir ikke en eneste sjanse for skadedyr, siden tilpasning til aktive ingredienser er umulig;
  • langsiktig beskyttelse;
  • stoffet har en høy skadelig effekt, bruken av Operkot insektmiddel, selv i små mengder, vil overgå dine forventninger;
  • produktet kan blandes med andre stoffer.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et insektmiddel som heter Operkot Akro, kan du gå til spesialforretninger..

Hvordan påføre et insektmiddel?

tabell for påføring av insektmidlerLegemidlet tilhører middelklassen for fare for mennesker og til den høyeste klassen i forhold til insekter (høyt toksisitetsnivå). Siden produktet er farlig for insekter, er det derfor giftig ikke bare for skadedyr, men også for fordelaktige individer. Planter som ligger nær bigården bør ikke behandles. I det minste må du prøve å begrense biers flygesone. Det skal være fem kilometer. Sommertid bør være begrenset (3 dager etter behandling).

Produktet selges som et pulver som må fuktes. Det er nødvendig å tilberede en giftig blanding den dagen plantene dine blir behandlet..

I Operkot Akro insektmiddel sier instruksjonen at den nødvendige mengden av stoffet skal blandes med riktig mengde vann. Behandlingen utføres etter fullstendig oppløsning av produktet. Arbeidet utføres i vekstsesongen.

Produktet har samme effekt på alle skadedyr. Den kan brukes om sommeren og våren. Produktets holdbarhet er tre år, med forbehold om lagringsbetingelser. Legemidlet er motstandsdyktig mot lave og høye temperaturer.

Les også om Actellik!

Videoleksjon om hagekjemi

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo