15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Petunia Gioconda – strebe etter skjønnhet

GiocondaHer kan du bli kjent med:

 • den nyeste varianten av petunia F1 Gioconda, finn ut dens individuelle egenskaper;
 • et galleri med bilder av en fantastisk petunia;
 • petunia Gioconda kaskader med flere blomster;
 • oransje petunia;
 • valg av jord og omsorg;

Petunia F1 Gioconda er den nyeste hybrid petunia som har gjort et gjennombrudd i avl. Dens særegenhet ligger i det faktum at det er den første petuniaen i verden som har et så stort antall blomster. Denne overveldende effekten skyldes mannlig sterilitet, det vil si at en slik plante ikke er i stand til å produsere frø. Gioconda blomstrer på et tidlig stadium av planteutviklingen, og med riktig omsorg er blomstringen kontinuerlig i et år, selv om petunia er en årlig plante.

Petunia Gioconda F1 konkurrerer også med surfinias og petunias, som formerer seg ved stiklinger. Uvanlig kraftforgiftende stengler opp til 1 meter lange er i stand til å dekke jorda med et blomsterteppe, med en høyde på bare 20 cm. Diameteren på blomsten er relativt liten – bare 6 cm. Når den vokser i blomsterpotter og krukker, skuddene kaskade ned over kantene. Verdien av denne typen petunia er også det faktum at den tåler et stort temperaturområde fra -8 til + 40oC.

Den fenomenale egenskapen til Mona Lisa er dens evne til å tilpasse seg en nedgang i temperaturen, der planten ikke dør, men bare bremser veksten. Det er en ekstremt hardfør variant..

Som alle petunier, er Gioconda F1 en lyseglad plante som trenger 11 timers dagslys for å vokse komfortabelt. Å holde petunier i de mest optimale forholdene for det vil forlenge blomstringen med opptil et år. Denne uvurderlige kvaliteten åpner nye muligheter for gartnere..

Når den vokser i hengende kurver og potter, har Gioconda petunia skapt konkurranse om de beste variantene av store petunier. Uniformiteten til fordelingen av blomster på grenene, skaper frodige kranser. Petunier av denne sorten kjennetegnes ved plantens jevnhet både under voksende frøplanter og når de plantes på et permanent sted. Denne uvurderlige kvaliteten gjør den ideell for produksjon av frøplanter i drivhus. Planten er veldig sterk, kraftig, begynner å blomstre i den tidlige utviklingsperioden..

Den betraktede sorten petunia er mer motstandsdyktig mot råte og sykdom enn en rekke andre populære varianter og hybrider. Derfor kan den brukes mye i forskjellige regioner med forskjellige klimatiske forhold..

Variasjonen av Gioconda petunia -arter er ganske stor. Farging av knopper skjer:

 • lilla;
 • rosa;
 • lilla;
 • skarlagen;
 • lyse skarlagen;
 • oransje;
 • neon;
 • laks;
 • hvit.

Bildet viser forskjellige typer petunia F1 Gioconda

Petunia F1 Gioconda rosa og skarlagensfoto

La Gioconda lilla og lyse skarlagensfoto

Gioconda neon og hvit

Petunia F1 Gioconda flerblomstret kaskader

Denne typen petunia med sin skjønnhet kan konkurrere med den store petuniaen. Men hvis den store petunia vokser i potter og hengende kurver, vokser også den flerblomstret kaskader petunia i det åpne feltet. Dette ble mulig takket være de kraftige, tett forgrenede stilkene til planten og den unike motstanden til petunia, Gioconda -sorten, mot klimaendringer i temperaturen og evnen til å tolerere et fuktig miljø i form av regn. Motstanden til denne hybridsorten mot rotrot gjør at den kan dyrkes også i form av et elegant teppe som sprer seg i alle retninger..

Mona Lisa flerblomstret rosa

Petunia Gioconda oransje

Orange Gioconda kjennetegnes ved sin spesielle skjønnhet og sjeldenhet i farger. Blomster 6 cm i diameter, grenlengde 100 cm. Den tilhører flerblomstret kaskadende kaskadende petunia. Fra topp til bunn, strødd med lyse oransje-fargede blomster skaper en unik skjønnhet oransje kaskade av meter lange kraftige grener, som vil tiltrekke øyet med sin særegenhet. Vokst som en ammel plante i hengende kurver, potter, i potter, i det åpne feltet.

Gioconda oransje

Voksende Mona Lisa er ikke annerledes enn å dyrke alle andre typer petunier. Valg av jord krever ingen spesiell tilnærming. Petunia har en bemerkelsesverdig evne til å tilpasse seg alle typer jord. Men hvis du vil skape ideelle forhold for kjæledyret ditt, må du lage en blanding av torv og bladjord, tilsette sand, råtnet humus, torv og bland alt godt. Men det må huskes at alkaliske og svært sure jordarter er kontraindisert for petunia..

For å sikre akselerasjon av vekst og rikelig, langsiktig blomstring, er det nødvendig å mate plantene med organisk og mineralsk gjødsel. Intervallet mellom bandasjer er omtrent 10-15 dager..

For å øke effektiviteten av assimilering av plantens røtter, fortynnes gjødsling med vann:

 • 1 ts / 1 l for organisk gjødsel;
 • 1,5 g / 1 l for mineralgjødsel.

Granulær gjødsel er veldig praktisk å bruke, som ganske enkelt er innebygd i jorden rundt busken og vannes. Vann jorda regelmessig, det viktigste er å forhindre at jord låser seg. For at petunia skal glede seg med sine frodige, deilige blomster, bør visne knopper konstant kuttes av, ellers vil buskens utseende bli uryddig og uforsynt. Dette tar ikke mye tid, men det må gjøres hele tiden. I tillegg fremmer fjerning av visne knopper utvikling av nye..

Tips om når du skal plante petunia til frøplanter – les her!

Video: reproduksjon av petunia ved stiklinger

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo