15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Petunia -serien Merlin

Petunia Merlin Petunia er en urteaktig flerårig plante som tilhører nightshade -familien. I blomsterbruk dyrkes petunia som en årlig plante. Den vokser ikke som en innendørs blomst, men den er ideell for balkonger, vinduer og blomsterbed. Bladformen til planten er solid på korte ben (petioles), stilkene er tykke, forgrenede, men dette avhenger av sorten. Blomsten av planten er traktformet. Fargepaletten er variert, så den kan overraske en erfaren blomsterhandler og en enkel sommerboer.

Petunia Merlin er en av de mest populære plantene som dyrkes av blomsteroppdrettere. Blomsten er motstandsdyktig mot vind og regn, og derfor er Merlin -serien etterspurt på markedet.

Fordeler med Petunia Merlin:

  • Merlin multiflora -serien regnes som den beste planten som er motstandsdyktig mot værforhold..
  • Lett å dyrke frøplanter.
  • Tåler tørke og lette frost, vokser på solrike steder.
  • Perfekt for landskapsarbeid.
  • På grunn av plantens kompakte størrelse, kan den plantes tett til hverandre.
  • Regelmessig og rikelig blomstring gleder seg med en vakker og variert palett.
  • Blomstene på planten gjenvinner raskt formen etter regn.
  • Det er stor etterspørsel blant blomsterhandlere..
  • Merlin -serien inneholder 17 farger. Blomster kan ikke bare ha forskjellige farger, men også med mørke årer, så vel som en hvit cent..

Gjennomgang av petunier i Merlin -serien

Petunia i Merlin-serien tilhører flerblomstrede planter (multiflora). Petunia Merlin er en flerårig, flerblomstret plante, men den vokser som en årlig. Planten blomstrer og vokser godt i åpne områder, så den er ideell for landskapsarbeid på verandaer, blomsterbed, etc. Størrelsen på anlegget når 25 centimeter, så det regnes som en kort og kompakt plante. Blomstrer omtrent 6 – 6,5 centimeter i diameter.

Merlin -serien

Petunia Merlin

Blomstene er små, mange, men motstandsdyktige mot vind, regn og frost. Små busker av multiflora er kompakte, blomstringen begynner tidlig. Flerblomstret petunia skiller seg fra andre varianter i rikelig blomstring. Den moderne F1 hybridplanten ligner små kuler som dekker overflaten og lager et blomstret teppe..

Serien petunias merlin er en kompakt, rikelig blomstrende plante av F1-hybrider med forskjellige farger: blåfiolett, karminrosa, rosa, rød, lys rosa, lysegul, blå, hvit, rød med en hvit kant, lilla.

petunia

Teknologien for dyrking av petunier i Merlin -serien

Dyr petunia frøplanter. Vanligvis blir frø sådd i blomsterkasser med et løst underlag i slutten av februar til begynnelsen av mars. Frø spres på overflaten av bakken, men før planting må bakken være godt fuktet. Dekk avlingene med folie og legg på et varmt, lyst sted. Hvis alle betingelsene er oppfylt, kan de første skuddene sees på 10 dager. Så snart planten vokser litt, kan du dykke ned i krukkene. Petunia plantes i åpen mark i slutten av mai. Petunia er en termofil og lyseglad plante, blomstrer dårlig i skyggen. Planten er motstandsdyktig mot tørke, men i ekstrem varme krever den rikelig vanning. For å oppnå rikelig blomstring, kuttes visne blomster regelmessig. Takket være dette gleder petunia merlin øyet hele tiden til de kaldeste dagene..

Video: riktig planting av petunia

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo