15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Muravyin G: bruksanvisning

formelle instruksjoner for bruk Maur i hagen og grønnsakshagen forårsaker mye trøbbel. For å fjerne ubudne gjester anbefaler erfarne sommerboere mauren G, bruksanvisningen avslører fordelene, hjelper til med å forstå funksjonene.

Skader av maur i hagen og grønnsakshagen

mauroppgjør Maur er med rette ansett som fordelaktige insekter. I skogen samler de døde og syke insekter, resirkulerer planterester, spiller en betydelig rolle i dannelsen av et næringslag av jorda og lufting. Imidlertid kan maur forårsake betydelig skade på urteaktige planter, busker og til og med frukttrær når du kommer til sengene, drivhuset eller hagen..

Hoveddietten for arter som finnes i sommerhytter er plantesaft og honningdugg mottatt av maur fra bladlus. Maur:

 • unge skudd, løvverk, knopper og knopper påvirkes;
 • danner underjordiske kolonier opptil 50 cm dype, de skader røttene til grønnsaksavlinger, jordbær med store frukter, busker og frøplanter av frukttrær;
 • overføre bladlus til planter, forårsaker infeksjon med et annet farlig skadedyr.

Resultatet av slike handlinger er svekkelse eller død av hage- og grønnsakshageavlinger, et betydelig avlingstap. Maur G bidrar til å beseire de små inntrengerne, bruken i henhold til instruksjonene gir effekt allerede den første dagen og beskytter plantingen i 20 dager.

Instruksjoner for bruk av maur G

maur på en blomstEt spesialisert middel for å bekjempe skadelige hagemyrer er en organofosforforbindelse og tilhører klassen av lavfarlige stoffer. Diazinon brukes som en aktiv ingrediens i maurisk i en konsentrasjon på 50 g per 1 kg av produktet.

Muravyin har egenskapene til et tarm- og kontaktpesticid. Dette betyr at agenten ikke bare virker der den er spredt, men også inne i myrstokken, der insektene selv bringer den..

I henhold til instruksjonene er bruk av maur G tillatt i personlige tomter, i personlige og subsidiære tomter som et systemisk verktøy. På grunn av sin granulære form er produktet enkelt å dosere og spre på steder der insekter samler seg. Samtidig trenger plantevernmidlet ikke ytterligere forberedelse..

Brukshastigheten for maur er 30 g per 10 kvm. område. Hvis det blir avlet insekter på plenen, anbefaler produsenten å påføre middelet i en dybde på 2-3 cm.

maur spiser bladlusDet er enda enklere å bruke det på dyrket mark uten kontinuerlig gressdekke, for eksempel i blomsterbed og trestammer, i blomsterbed og i drivhus.

Hvis mauren allerede har slått seg ned i hagen, er det nok å spre stoffet nær inngangene til maurens underjordiske passasjer og langs stiene som går langs overflaten. Om en dag eller to blir myrposen forlatt.

Etter 3 dager kan du starte manuell eller mekanisk jordbehandling, luke, løsne, plante nye avlinger.

Funksjoner ved bruk av maur fra skadedyr i jord

myremiddelMaur er delvis til øm ung grønt og dens røtter.

Oftest angripes insekter av:

 • frøplanter av løk, agurker og annet gresskar, årlige blomster;
 • plantet på et permanent sted frøplanter av kål av forskjellige typer, hage jordbær;
 • saftige spirer og unge knoller av poteter og søte poteter.

skade på jordbær av maurInstruksjoner for bruk av maur fra skadedyr i jordboende forteller hvordan du ved hjelp av stoffet kan beskytte sengene etter såing og planting av frøplanter. Produktet er jevnt spredt på sengene for forebygging og på steder der insekter samler seg.

En maur er uerstattelig hvis insekter har slått seg ned:

 • ved foten av rips-, viburnum- eller bringebærbusker;
 • under roser og peoner;
 • under kirsebær, søt kirsebær, plomme, fuglekirsebær, pære og epletrær.

Hvis du ikke behandler rotsonen i tide:

 • insekter skader ikke bare røttene;
 • de skader blomstringen for å få en dråpe;
 • sprer mange arter av bladlus, forstyrrer planteutviklingen og reduserer utbyttet.

Bruken av en maur blir kvitt snekkermaur, som parasitterer på fruktavlinger, ødelegger trekonstruksjonene til varme rygger og andre uthus.

maurekoloniMaur gjør det mulig, uten å bryte systemet med underjordiske passasjer, å ødelegge hele kolonien av insekter. Maur i kontakt med kjemikaliet selv overfører agenten til kolonien og infiserer resten av slektningene og livmoren.

Sikkerhetstiltak ved arbeid med maur

Produktet tilhører klasse 3, det vil si at det er moderat farlig for mennesker og miljø. Denne kategorien inkluderer for eksempel tobakkstøv, fersk grisemøkk og fugleskitt..

Instruksjoner for bruk av maur G spesifiserer at stoffet ikke skader bier. Derfor kan plantevernmidlet brukes til å behandle blomstrende planter, blomsterbed og rosehager. Men i vannsikringssonen er mauren som oppløses i vann og kommer inn i kildene forbudt..

En sommerboer som bruker produktet på nettstedet sitt, bør ha på seg under behandlingen:

 • hansker;
 • maske;
 • lukkede sko.

Vask forurensede klær grundig..

Effektiv maurekontroll – video

Previous Post
En rovdyr innbygger i ferskvannsforekomster – billen dykkerbille
Next Post
Fotografii și descrieri ale soiurilor populare de fasole de sparanghel