15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funksjoner ved planting og omsorg for druer i Moskva -regionen

Vingårder i Moskva -regionen “Astronauter og drømmere hevder at epletrær vil blomstre på Mars,” blir ordene i den berømte sangen bekreftet av entusiaster. Gartnere og forskere i Moskva -regionen anser planting og omsorg for druer som en lovende retning. Nye varianter og former for druer testes, som kan dyrkes selv i Sibir. Moskva -regionen har blitt et testområde for markedsføring av druer i nord.

Vanskeligheter med å dyrke druer i Moskva -regionen

Funksjoner ved dyrking av druer i Moskva -regionen Siden antikken har druer blitt dyrket på de sørlige skråningene i land med varmt klima. Entusiaster spredte gradvis vintreet nordover. På breddegrader i Moskva kunne imidlertid kulturen ikke gi en full høst. Det var ikke nok solskinnsdager, en varm periode for modning av gjengen. Som en prydavling for buer, arbors, druer har blitt brukt lenge, men nå har varianter av super-tidlig og tidlig utvalg dukket opp, slik at du kan forberede modne bunter og tre for vintering.

Dyrking av druer i Moskva -regionenDruer får et sted beskyttet mot kald vind, åpent for sollys. Druebusken er spesielt lite krevende for jorden, men toppdressing akselererer utviklingen av vintreet og modning av bærene. Om en amatør får en druehøst i Moskva -regionen avhenger av mange faktorer:

  • velge et landingssted;
  • valg av variasjon eller form;
  • riktig passform;
  • plantepleie.

Druebusken er utstyrt med “smarte” røtter som tilpasser seg enhver jord, bortsett fra sumpete. Under forholdene i Moskva -regionen plantes frøplanten med en skråning til bakken, slik at den etterpå kan dekkes til vinteren..

Plan for planting av druer i Moskva -regionenLandingsstedet kan være bygningens sørlige vegg. Videre er landingsgropene laget i en avstand på 1 meter fra veggen. Hver busk er designet for å bli plantet med den beste belysningen gjennom dagen. Det er nødvendig å velge drueplanter for Moskva -regionen. Varianter deles i henhold til mange egenskaper. For Moskva-regionen vil utvalget av varianter med egenskapene ultra-tidlig, super-tidlig og tidlig bli relevant. Resten av druesortene i Moskva -regionen modnes ikke.

Frostmotstandsindikatoren vil være avgjørende for Moskva -regionen. Det er nødvendig å velge frøplanter som tilhører den første resistensgruppen, som tåler frost opp til 35 grader og oppover. For Moskva -regionen anbefales det imidlertid at isolerte druesorter for vinteren isoleres.Druepleieordning

Plantegropen tilberedes med dybde avhengig av jordens natur. Dybden på gropen tilberedes avhengig av jordens tetthet, fra 20 til 50 cm. Etter planting av planten komprimeres hullet og vannes med varmt vann. Tilsett organisk gjødsel, superfosfat, treaske, kaliumnitrat til fyllblandingen.

Før materialet plantes, må det forberedes. Det er nødvendig å fjerne plantens ubevarede røtter og dyppe røttene i en skravleboks fra en del av den gjærede mullein og to volumer leire. Skjær den øvre delen av stammen langs skuddene i to knopper og senk den til smeltet parafin eller voks. Den forberedte frøplanten bør plasseres på skrå slik at senking av vintreet for dekning for vinteren ikke bryter den av. Unge planter bør vannes før de rotes og tillates å begynne å danne bare to vinstokker.

Vingårdpleie i Moskva -regionen

Oppvarming av druerUnge drueskudd fryser til og med med små kalde snaps som er typiske for regionen. Derfor, for å garantere sikkerheten, må selv vinterharde varianter dekkes for vinteren for sikkerhet. Her er det nødvendig å observere tiltaket, siden feil dekning kan forårsake forrådnende sykdommer i stilkene, noe som også vil føre til døden. Skjerming av druer i Moskva -regionen gjøres når temperaturen er stabil under null..

VårdrueomsorgVårens gjøremål begynner med frigjøring av vintreet fra lyet. Samtidig frigjøres grenene gradvis fra lasten. Først fjernes et jordlag, deretter blir busken gradvis ventilert på dagtid, igjen dekket om natten. Åpnes helt tidlig, frostskader kan oppstå. Å overeksponere en plante under tak – for å få en død plante som har vokst tørr. Etter åpning av buskene utføres omsorg for vingårder i Moskva -regionen på følgende områder:

  • dannelsen av en druebusk;
  • fôring og vanning av planten;
  • behandling mot skadedyr og sykdommer;

Alle operasjonene som utføres på en grønn busk, og en leksjon om hvordan du skal ta vare på druer, presenterer videoen på slutten av artikkelen tydelig med en detaljert forklaring.

Bare erfaringen som oppnås i prosessen med å dyrke vinstokker vil bidra til å utføre arbeid med forståelse, og derfor kreativt. Beskjæring av busker er nødvendig for å forhindre skudd som ikke fungerer for høsten. Hvert blad på planten skal være så opplyst som mulig i løpet av dagen. Skudd som ikke vil bære frukt bør høstes og avlingen reguleres på busken. Hvis mange børster er bundet, vil de ikke ha tid til å modnes, bærene vil være små og smakløse. En ung busk dannes ved en slik operasjon. Eldre, hjelp til å beholde riktig antall børster.

Helt fra begynnelsen av vårveksten trenger busken en espalier, som den er bundet eller festet med bart. Disse kan være alle stabile strukturer, og til og med rammer for arkitektoniske former. Det er bare nødvendig å sørge for en måte å legge vinstokkene om høsten under ly. Trellis er installert med en tråd eller dobbel.Rikelig vinhøst

Grønne sommeroperasjoner i dyrking av druer i Moskva -regionen er:

  • et stykke grønne skudd;
  • klemming;
  • klype toppen.

Vanning av druene utføres langs sporene i en avstand fra stammen. Røtter liker ikke plutselige endringer i ernæringsforhold og fuktighet..

Vingården vannes langs sporene mellom buskene. Hvis planten er alene, må sporet lages i en avstand fra stammen, siden direkte fukting vil krenke rotregimet. Vanning er nødvendig i begynnelsen av vekstsesongen, når den grønne massen vokser og bærene helles. Det er ikke nødvendig å vanne i august, bærene bør få smak.

Toppdressing for druer i Moskva -regionen er nødvendig om sommeren. Bruk organisk på forsommeren for utvikling av busken. Senere er det nødvendig med fosfor- og kaliumgjødsel, helst i form av et kaliumsalt uten nitrogen. Topp dressing kombineres med vanning langs sporene. Planten støttes av bladfôring i vekstsesongen, og kombinerer dem med soppdrepende behandlinger. Kompatible mikronæringsstoffer er valgt.

I løpet av sesongen utføres 4 kompleks gjødsling og om nødvendig behandles når sykdommer og skadedyr oppstår.

Druesorter for Moskva -regionen

De beste druesortene for Moskva -regionenAv de mange variantene som for tiden er sonet i Moskva -regionen, tiltrekker en variasjon for nybegynnere oppmerksomhet. Den amerikanske sorten Alpha ble skapt som for dem. Tåler frost ved 40 0, produktiv, tidlig. Bærene er svarte, smakfulle. Vintreet har tid til å modnes. Ulempe, bærene er sure, men gode til å lage mat.

Amursky-sorten, tvert imot, er veldig søt, ultra-tidlig, tåler frost opp til 42 0. På en ti-punkts smakskala har den 8,7 poeng, noe som er veldig bra. Busken er motstandsdyktig mot sykdommer, modnes godt, egnet for design av lette arkitektoniske former, går i dvale under et stykke takmateriale.

Av de lyse gule variantene er det verdt å ta hensyn til Kay Gray -sorten. Hybriden er veldig kraftig, fruktbar og motstandsdyktig mot alle kjente vingårdssykdommer.

De beskrevne druesortene for Moskva -regionen er ikke dekket, og derfor blir det mindre bry med å forberede hagen til vinteren.

Video om omsorg for druer

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai