15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ananasmelon eller Ich-Kzyl vil overraske deg med sin delikate aroma og saftige fruktkjøtt

Duftende søt melon Ich-kzyl Sentral -Asia, Iran og Afghanistan er fødestedet til mange varianter og varianter av meloner kjent over hele verden, blant annet fruktene av underarten Ameri eller Melo ameri. Dette er ganske store mellomsesonger meloner:

  • med saftig, gulaktig krem ​​eller appelsinmasse;
  • med utmerket søt smak;
  • med en subtil vaniljeaktig aroma.

I motsetning til tidlige varianter, hvis frukt raskt mister salgbarhet, tåler det tette sprø kjøttet av Amery-meloner lagring og transport, noe som bare øker verdien av mange varianter som tilhører denne underarten med en vekstsesong på 80-100 dager. Blant de mest utbredte og populære i Sentral-Asia er Ich-Kzyl meloner..

I Europa og på territoriet til den tidligere Sovjetunionen betraktes denne typen typen som kompleks, derfor kalles meloner med en frisk aroma for ananasmeloner. Oftest dyrkes sortene Ich-kzyl storfrukt og Ich-kzyl usbekisk 331 på melonene i Usbekistan, Turkmenistan, Tadsjikistan og andre land i regionen..

Meloner av Ich-kzyl kan gjenkjennes av store, sjelden mellomstore frukter som har form av en spindel eller ellipse. På overflaten, dekket med en grågrønn bark med striper og gule flekker, kan man se svak segmentering. Modne meloner har et utpreget maskemønster. Oransje eller kremaktig kjøttfast, ikke for tykt, men veldig søtt og aromatisk.

Ich-kzyl usbekisk 331

Melon Ich-kzyl Usbekisk 331 I Sentral -Asia regnes disse melonene som en av de beste sommersortene som eksisterer. Med en vekstsesong på omtrent 90 dager, kjennetegnes fruktene av sorten avlet av det usbekiske forskningsinstituttet for grønnsaker og melonavlinger og poteter med utmerket smak, anstendig presentasjon og god transportbarhet. Meloner av denne sorten kan brukes ikke bare ferske, de tørker godt.

Fruktene av sorten Ich-kzyl Uzbek 331 når en vekt på 3 kg, har en elliptisk form og en glatt overflate med et grovt nettmønster. Den harde barken er farget lysegrønn og viser tynne, ofte filete, mørkere striper. Middels tykt oransje kjøtt, grønt under huden.

Sukkerinnholdet i moden melon når 10-12%, noe som gir en søt dessertsmak av frukten. Fruktig aroma med vanilje notater.

Ich-kzyl storfruktig

Ich-kzyl storfrukt i snittFruktene av denne middels tidlige sorten med en vegetasjonsperiode på 85–95 dager veier fra 3,9 til 5,0 kg. Meloner har en elliptisk form, en glatt overflate med et maskemønster og en gulgrønn farge med smale striper. Meloner har tykt, lyst oransje kjøtt. I en relativt kort periode akkumulerer fruktene fra 10 til 12,5% sukker, som på forhånd bestemmer den gode smaken av friske meloner som brukes. I tillegg gir populariteten til sorten muligheten til å lagre og transportere frukt. Meloner skylder dette ikke bare den sprø tette massen, men også den ganske harde huden..

Melon dyrking video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta