15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pæresort Høst Yakovleva vil dekorere hagen din og glede deg med deilig frukt

pære klasse Høst Yakovleva En veldig velsmakende høst Yakovleva pære, en beskrivelse, foto og planting som vil bidra til å dyrke denne nyttige frukten på nettstedet ditt, vil glede gartneren med gode frukter. Treet er kjent for en stor mengde høst og fravær av forskjellige sykdommer , hvis den blir godt ivaretatt. En ny fruktsort ble oppnådd i 1974 takket være utvalget for kryssing av Bergamot Esperena + Datter Blankova. Forfatterne av verkene var de berømte professorene P.N. Yakovlev og S.P. Yakovlev. Høsten Yakovleva har blitt populær siden den gang, og gleder seg over hver annen husstand med sine saftige, ikke syrlige frukter.

Beskrivelse

høyt tre Treet når 15 meter i høyden og har en avrundet krone. Bladtettheten er stor nok, nøyaktig den samme som skuddene. Dette faktum fører til rikelig rot i kronen, som senere krever hyppig beskjæring. Brune skudd er brede i størrelse, svakt buet. Bladene er rettet oppover med store fliker. De har en kileformet base og et langstrakt bladblad..

ungt treFrukt stammer fra fruktkvist og stilkringler. Beskrivelse, bilder av Osenyaya Yakovleva pærer bekrefter at denne sorten gir en stabil storskala høst. Fruktens store pæreformede form har en lys smaragdfarge, hvis solside alltid er brun. Stilken er av middels størrelse og tykk nok til å bære en vekt på opptil 170 gram. Åpen kopp. Den lille tallerkenen har en liten ribbe. Egglignende stort hjerte med lukkede kamre, med store brune frø.

Pæresort Høst Yakovleva langtidsoppbevaring. Eksponeringen kan nå 75 dager ved kjølige temperaturer..

pære Høst YakovlevaAndre halvdel av august er kjent for det rike utbyttet av den aktuelle pæren. Stabiliteten og overflod av frukt kan forsikres ved å plante flere pollinatorer i nærheten. Lada og Avgustovskaya – varianter som er best egnet for denne saken.

Høsten Yakovleva er så fruktbar at pærer dannes selv på tynne stilker.

Plante og forlate

plante en frøplanteÅ plante og ta vare på en pære av Osennyaya Yakovleva-sorten trenger visse tiltak for å dyrke sunne og fruktbærende trær.

Mars er måneden for kronbeskjæring. Denne typen omsorg er nødvendig for å begrense veksten av tregrener, samt for å stimulere dannelsen av nye knopper og frukt..

Slutten av april er kjent for sprøytingsprosedyren, som bidrar til å bli kvitt skadedyr og sopp. Inta-vir, Fury vil hjelpe deg med denne oppgaven. I mai ber treet om toppdressing, hvis rolle vil bli perfekt utført av urea, saltpeter, nitrogen, kobbersulfat, borsyre. Om sommeren, spesielt i varmt vær, bør pæreplanten vannes rikelig. I september må trestammen males med jernrødt bly for å unngå noen sykdommer..

omsorg for pærerFor å forhindre trefruktsykdommer, som skorpe, må du kjøpe kvalitetsplanter eller stiklinger. Forebyggende behandling med sennepsoppløsning av jorden rundt stammen anbefales også. For å gjøre dette, oppløs 50 gram pulver i 10 liter vanlig vann. Fyll bakken med det mottatte legemidlet.

Frukt og blader syke med skorpe må brennes, og asken må begraves så langt fra hagen som mulig..

Når skal jeg plante en høst Yakovleva -pære? De mest passende plantetidene er vår og høst. Hvis det er mer praktisk for deg å lande om høsten, bør denne handlingen utføres omtrent en måned før froststart. Størrelsen på gropen for landing skal være 70 cm dyp og 100 cm bred. Det er tilrådelig å fylle bunnen av gropen med et nøtteskall av tre, og tilsette også mineralgjødsel. Hell fruktbar jord over gjødsel, og plant deretter først frøplanten. Det er umulig for røttene til det fremtidige treet å komme i kontakt med gjødsel. Å plante en pære anbefales ikke ved siden av mais, solsikke. Slike planter er i stand til å ta all nytte fra jorden for seg selv. Tilstedeværelsen av grunnvann nær et plantet tre vil føre til dets død.

Ulemper og fordeler

store frukterPear Autumn Yakovleva, beskrivelse, foto og dyrket frukt gir deg beskjed om at den, som alle andre varianter, har fordeler og ulemper.

Fordeler:

 1. Kaldbestandig (opptil -25 grader), men krever innpakning før det begynner å bli kaldt.
 2. Tørkebestandig.
 3. Har en overveiende behagelig smak sammenlignet med andre varianter.
 4. Høy avkastning.
 5. Stabil frukting.
 6. Lagret lenge etter avbrudd.
 7. Vitaminisert.

Minuser:

 1. Smidig skorpe.
 2. Krever hyppig beskjæring av kronen.
 3. Sent frukt.
 4. Store trestørrelser.

Pear Autumn Yakovleva, hvis anmeldelser er mange, og for det meste bare positive. Gartnere som har denne variasjonen på eiendommene sine, anbefaler å dyrke den med en spesiell nøye tilnærming. Og bare da vil det være mulig å nyte fruktene av denne skjønnheten.

Normalisering av beskjæring av pærer for en god høst – video

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil