15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Høytytende utvalg av hagejordbær – Kupchikha

jordbærhandler Strawberry Merchant’s beskrivelse av sorten, bilder, anmeldelser som er tilgjengelige på Internett, bekrefter nok en gang dens popularitet og fruktbarhet. Denne arten dukket opp for ikke så lenge siden. Men til tross for dette klarte han å ta en verdig plass blant andre varianter. Takket være den utrolige duften av bær og den høye smaken, streber sommerboere stadig mer etter å plante den på tomtene sine. Å vite hvordan du dyrker den riktig, lar deg få en rik høst hver sesong..

Beskrivelse av jordbærsorten Kupchikha

høytytende jordbærsort Planten vokser i form av en busk, som tar en sfærisk form. Den blir opptil 30 cm høy. Løvfellende plater er runde, litt konkave innover. Overflaten deres er blank. Kantene på bladene er dekket med mellomstore denticles. Hver tallerken har tre deler.

Det er forbudt å plante jordbær i nærheten av poteter eller tomater. Dette kan føre til en sykdom som sen rødme..

I vekstprosessen vokser et lite antall sener fra buskene til handelsmannens jordbær. De er rødlige i fargen og middels store. Det unike med denne arten er at selv i det første leveåret gir den en god høst..

Handlerens kone er en variant av mellomsesongen. Avhengig av plantingsstedet og regionen, kan den første høsten sees i begynnelsen av juni. Med riktig pleie blir bærene opptil 6 cm lange og veier omtrent 30 gram..

store bærFra en busk kan du samle 0,5 kilo av avlingen. Bærene er lange, litt flate. Svært ofte ligner frukten formen på en skulderblad. Ovenfra har de en dyp rød nyanse med en lilla fargetone. Massen er rød, litt saftig, uten surhet.

Fordeler med selgerens jordbærfrukter:

  • tåler transport godt;
  • perfekt lagret i lang tid;
  • er ikke påvirket av sykdommer og skadedyr;
  • busker tåler perfekt kortsiktig tørke.

Det skal også bemerkes at denne variasjonen vokser godt i områder med kaldt klima. Busker tåler perfekt alvorlig og langvarig frost..

Hemmeligheter for å vokse denne variasjonen

jordbærplantasjeKupchiki jordbærutbytte avhenger av planting og omsorg. Antallet frukt påvirkes også av valget av stedet og jorda. Dette er hovedpunktene du må vurdere for å få ønsket resultat..

Bærene blir store hvis planten plantes i nærheten av en pære eller epletre som sprer seg.

Landingssted. Det beste stedet å vokse er et område med mye sol eller delvis skygge. Hvis du velger det første alternativet, vil fruktene modnes raskere, men de vil ikke kunne vokse seg større enn gjennomsnittet. For å gjøre jordbæret stort, bør det plantes i nærheten av trærne. Det anbefales ikke å plante selgeren i områder med dårlig ventilasjon. Vannmettet jord er den første årsaken til plantedød.

høytytende utvalgLandingstid. Plantingen av antennene som anlegget produserer kan utføres gjennom sommersesongen. Det viktigste er at plantene har tid til å slå rot før begynnelsen av den første frosten. Når det gjelder kjøpte planter fra butikken, bør de plantes bare om våren, når lufttemperaturen, både om dagen og om natten, vil være over null..

Jorden. Kupchikha jordbær bør bare plantes i godt forberedt jord. Før prosedyren utføres, må stedet være godt gravd opp og drysset med humus. For 1 m2 anbefales det å bruke opptil 2 kompostbøtter. For å desinfisere jorda fra forskjellige sopp må jorden vannes med en løsning av kaliumpermanganat.jordforberedelse for planting av jordbær

Forberedelse av frøplanter. Før du planter jordbær, bør rotsystemet behandles med en vekstakselerator. Før planting anbefales det også at buskene legges i vann i 2-3 timer..forberedelse av frøplanter

Landing. Planter bør plantes i groper 50 * 50 cm i størrelse. Rett opp røttene godt og spred dem rundt hele fordypningens omkrets. For frøplanter fra et lukket rotsystem er det bedre å bruke “omlastning” -metoden.plante jordbærfrø

Det er nødvendig å fylle opp røttene slik at blader og et vekstpunkt forblir over jordens overflate. Ovenfra må jorda være godt stampet. Den siste fasen er vanning av frøplanter..

dryppvanningÅ dyrke jordbær av Kupchikha -sorten på ett sted bør ikke være mer enn 4 år på rad. Hvert år samler mange bakterier seg i jorden, noe som påvirker rotsystemet negativt. Dette er det som fører til redusert avling og plantedød..

Du må vanne under røttene.

Dette bør gjøres for ikke å provosere utviklingen av grå råte. Det anbefales å helle opptil to liter rent vann under en busk. Vanning bør utføres hver gang det øverste laget av underlaget tørker godt..

Ikke glem å mate. For dette er det best å bruke urea eller andre universelle midler..

Beskrivelsen av jordbærsorten Kupchikha, som er angitt ovenfor, vil bidra til å sikre at denne arten er en av de beste. Høy smak og rikelig fruktbekreftelse på dette.

Handlerens kone på sommerhuset deres – video

Previous Post
Nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for bruk av gresskarfrøolje
Next Post
De ce pătrunjelul devine galben în grădină?