15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spark gold: bruksanvisning for et dobbeltvirkende insektmiddel

gnistgull bruksanvisning Å dyrke en avling i hagen er bare halve kampen, men å beskytte den mot skadedyr kan noen ganger bli overveldende arbeid. Derfor er det bare Iskra Zolotaya som kan bli den beste assistenten til bonden i et slikt “forsvar”. Instruksjonene for bruk av dette insektmiddelet angir mer enn 60 arter av farlige insekter, som plantevernmidlet sparer fra..

Det er spesielt effektivt i kampen mot:

 • møll møll;
 • møll;
 • trips;
 • skår;
 • hvitflue;
 • Colorado potetbille;
 • fjær;
 • bladlus.

bladlus og hvitfluemiddel Det giftige stoffet begynner å virke på insekter i løpet av den første timen, noe som fører til deres død. Hvis du bruker spesielle pinner (en av utgivelsesformene), kan de beskytte husplanten mot skadedyr i 6-8 uker. På samme tid er Iskra for sprøyting av preparater en utmerket gjødsel for avlinger, siden den inneholder kaliumgjødsel. Derfor blir det ofte brukt i en slik rolle..

Gullgnist: instruksjoner for detaljert bruk

bruksanvisning på emballasjenBearbeiding av poteter, grønnsaker og rips (svart) utføres i vekstsesongen. Insektmidlet trenger inn i det øvre laget av bladene og blir fast på mobilnivå. Det er så vedvarende at det forblir på overflaten i den kraftige regntiden. Forbruket av dette verktøyet er økonomisk, så det varer lenge. Blant annet, selv i varmt vær, er gnistpreparatet en pålitelig beskyttelse mot insekter og skadedyr.

Imidlertid er det viktig å ta hensyn til noen av funksjonene ved tilberedning av arbeidsvæske:

 1. For drivhus agurker, tomater og blomster. For å fremstille en suspensjon er det nødvendig å oppløse 5 ml av konsentratet i 10 liter varmt vann. Dette væskevolumet er nok til å behandle 100 m² areal. Ventetiden er 3-5 dager.bearbeiding av tomater i drivhuset
 2. Til poteter. I henhold til instruksjonene for bruk av den gylne gnisten, må du legge 1 ml av stoffet til 5 liter væske. Det anbefales å sprøyte plantingen i vekstsesongen. Forbruket av den tilberedte løsningen er 5 l / 100 m². Ventetiden er 20 dager.bearbeiding av poteter
 3. For rips. Noen produsenter tilbyr et slikt forhold mellom Iskra Bio biologisk produkt (en annen serie med utslipp) og vann – 2-3 ml / 1 l. For å spraye en busk er det nødvendig å bruke opptil 2 liter løsning. Resultatet vises om to dager. Imidlertid må en etsning til..sprøyting av busker

For behandling av innendørs blomster kan du forberede en liten mengde løsning. Så for 2 liter væske må du bare tilsette 1 ml insektmiddel. Dette volumet av oppløsning forbrukes for 20 m².

I alle bruksanvisninger, Spark insektmiddel, anbefaler produsentene å forberede arbeidsvæsken i 2 trinn. Først fortynnes den angitte dosen i en liten mengde vann (opptil 1-2 liter). Etter fullstendig oppløsning av plantevernmidlet, tilsett det manglende volumet.

Superpinner “Spark of gold” for travle blomsterhandlere

beskyttelse mot insekter og fôringDet er spesielle pinner på salg basert på dette insektmiddelet. De inneholder imidakloprid, et aktivt kjemikalie som ødelegger skadedyr.

Videre inneholder de næringsforbindelser:

 • fosfor;
 • nitrogen;
 • kalium.

Ved å bruke disse pinnene kan du beskytte dine innendørs blomster mot bladlus, insekter og snegler..

velstelte blomsterI dette tilfellet er det bare en ting som kreves av dyrkeren – å dyppe gjødselen helt ned (i oppreist stilling) i jordsubstratet og deretter vanne blomsten moderat. En stor mengde vann bidrar ikke til assimilering av næringsstoffer fra kulturen.

For å få et utmerket resultat i denne saken, må du fordele pinnene riktig:

 • hvis diameteren på potten er 6-9 cm, trenger du bare 1 pinne;
 • 9-14 cm – 2 stk .;
 • 15-20 cm – 3 stk .;
 • 20-30 cm – 4 stk .;
 • 30-40 cm – 5 stk .;
 • Fra 40 cm – 6 stk.

Som angitt i instruksjonene for Iskra skadedyrsbekjempelse, skjer insektenes død 7-10 dager etter at insektmidlet er plassert i bakken. Disse enhetene skyves i samme avstand fra hverandre, fortrinnsvis rundt omkretsen av vekstpunktet. Siden gjødsel med insektmiddel oppløses ganske sakte i vann, varer varigheten i opptil 6-8 uker..

Noen trekk ved bruk av Iskra Zolotaya insektmiddel og dets analoger

stoffemballasjeLandbruksavlinger anbefales kun å behandles med en nylaget løsning. Prosedyren utføres i rolig vær, enten til kl. 10-11, eller om kvelden etter kl. 17.00. Lufttemperaturen ute skal være innenfor 12-25˚С. I dette tilfellet er det verdt å strengt overholde ventetiden for virkningen av det giftige stoffet..

Etter å ha behandlet avlinger med et insektmiddel, kan du bare utføre hagearbeid etter 2 dager. Høsting er tillatt 2-3 dager etter beising.

I tillegg produserer produsenter utmerkede analoger av dette insektmiddelet. En av dem er Iskra Bio. Den kan påføres 2 dager før høsting og i områder med veldig varmt klima (fra 28 ° C).

Avhengig av skadedyrstyper, bestemmes doseringen av det biologiske produktet:

 • trips – 10 ml / 1 l;
 • bladlus – 10 ml / 1,3 l;
 • edderkoppmidd – 10 ml / 5 l.

Slike proporsjoner er tillatt for behandling av agurker og tomater, som dyrkes i et drivhus. Forbruket av den tilberedte væsken vil være opptil 2 liter per 10 m². Det skal bemerkes at denne prosedyren utføres opptil 3 ganger. Ventetiden er 2-3 dager..

stoffemballasjeMange satte pris på effektiviteten til whitefly gnistmedisinen, så de begynte å bruke det regelmessig. Likevel er det verdt å bruke et insektmiddel bare i vekstsesongen. Hvis du gjør dette under blomstring eller i begynnelsen av dannelsen av de første fruktene, kan du skade kulturen..

Det er viktig å sikre at arbeidsvæsken ikke kommer ned i bakken. Ifølge noen estimater er den i stand til å ødelegge mikrofaunaen i den..

Nyttig hjelp

sikkerhetsteknikkFørst og fremst må det tas i betraktning at dette stoffet er trygt for bier, husdyr og fisk. Likevel anbefaler instruksjonene for bruk av Iskra Zolotoy etsning i en radius på 4-5 km fra bigården. Samtidig bør årene med honninginsekter være begrenset de neste 8-10 dagene. Selv om stoffet ikke er giftig for mennesker, er det fortsatt viktig å vurdere forholdsreglene.

Det er verdt å jobbe med en giftig suspensjon bare i:

 • kappe;
 • respirator;
 • hansker.

Insekt skadedyr kan til slutt bli vant til Iskra Zolotaya insektmiddel. Derfor anbefaler produsenter å veksle det med andre legemidler i denne serien..

Etter arrangementet er det viktig å vaske ansiktet og hendene grundig med såpe. I noen tilfeller er det bedre å skylle munnen. Det er også viktig å holde øye med vindhastigheten. Hvis den overstiger 1-2 km / t, er det tilrådelig å utsette etsen til gunstigere naturlige forhold. Ved å følge disse reglene vil gartneren kunne beskytte høsten mot “uønskede” gjester..

Kampen mot skadelige insekter – video

Previous Post
Med kjærlighet til mindre “brødre”-gjør-det-selv hundepenn
Next Post
Plantarea cartofilor conform Meathlider